Teamtenten

Het is mogelijk om als divisie team een teamtent van maximaal 4×4 meter te plaatsen op het special gedeelte bij de finish zone in het atletendorp. Het atletendorp zullen wij faciliteren, echter zonder stroomvoorziening. Het atletendorp is autovrij en gelegen direct achter de finish,  Voor het aanmelden van jullie teamtent graag een mail sturen naar robin@squadratriathlon.nl. Er is een mogelijkheid om zaterdagmiddag de spullen af te leveren bij het atletendorp. Er zal nachtbewaking aanwezig zijn!

De teamtenten mogen ook op zondag morgen voor 9.30 geplaatst worden. Op zondag is er een mogelijkheid om de tent en andere zware spullen uit te laden in de buurt van het wedstrijdterrein. Na het uitladen moet meteen de auto geparkeerd worden op 1 van de aangegeven parkeerlocaties.  De auto mag niet blijven staan bij de uitlaadplek.

Hier naast de kaar van de uitlaad plek met de routes naar het atletendorp

Komende vanuit Eindhoven over de A270 neem je afslag Nuenen. Boven op de oprit ga je links de Smits van Oyenlaan op.

Komende vanuit Helmond over de A270 neem je afslag Nuenen. Boven op de oprit ga je rechts de Smits van Oyenlaan op.

Bij de eerste rotonde ga je links de Klamperlaan in. Op het einde ga je links af de Refeling op. De Refeling gaat over in de Brabantring. Voor het loopparkoers draai je links de Heikampen op. Net voor/na de bocht (bij het fietspad) kunnen zware spullen en of team tenten worden uitgeladen.

Ga vanuit Eindhoven niet via de Sterrenlaan/Europalaan naar Nuenen omdat deze weg is afgesloten ivm met het fietsparkoers.