Beste Teamleiders en atleten,

Op 30 juni zijn jullie te gast bij de Squadra Triathlon Nuenen. Zowel de Schuiteman 2e Divisie heren als dames zullen een Non-stayer Sprint triathlon afwerken. Hieronder linkjes naar informatie over de website met daaronder nog enkele andere belangrijke punten.

Belangrijke punten

  • Inchecken van de fiets en loop spullen in de wisselzone kan tot 9.30. Dit geldt ook voor de dames. De wisselzone zal hierna alleen toegankelijk zijn voor de atleten die aan het racen zijn.
  • Wat is er mooier dan een vol podium bij de prijsuitreiking, voor de atleten, de organisatie, de sponsoren en vooral het voor het publiek. Dus ben op tijd met je team aanwezig.
    De prijsuitreiking zal z.s.m. na het vrijgeven van de uitslag plaatsvinden.
  • Op het inschrijfbureau zal de laatste water temperatuur bekend gemaakt worden.
    Mocht het zo zijn dat vooraf al duidelijk is dat reglementaire temperatuur, boven 22 graden, bereikt wordt zal dit al op de site bekend gemaakt zijn. Dus raadpleeg ook de site. Boven de 22 graden is de wedstrijd zonder wetsuit!
  • 60 minuten voor de start vindt er een Captainsbriefing plaats. Hier hoort de captain de laatste nieuwtjes, als die er zijn. De Captainsbriefing vindt plaats bij de Schuiteman 2e divisie wisselzone