Aanrijroutes

Komende vanaf de A50 Volg de John F Kennedylaan.  Ga linksaf, de ring om Eindhoven, op dit is de Onze Lieve Vrouwestraat. De Onze Lieve Vrouwestraat gaat over in de Insulindelaan. Bij de eerste rotonde (Berenkuil / Insulindeplein) links af en neem de N270.

Komende vanaf de A67 of A2 Ga je bij verkeerspunt Leenderheide richting Eindhoven centrum. Volg de Leenderweg tot aan de ring om Eindhoven. Ga hier rechtsaf en blijf deze weg volgen tot aan de Berenkuil / Insulindeplein . Hier ga je rechtsaf de N270 op.

Vanaf de N270 zijn 2 opties

Optie 1

Op de N270 ga je bovenaan de 2e oprit linksaf de Smits van Oyenlaan op. Ga bij de 1e rotonde linksaf de Klamperlaan in. Op het einde ga je linksaf. (Refeling) Ga nu bij de 1e weg rechtsaf en volg de Hoge Brake. Aan de linkerkant liggen de parkeerplaatsen bij het Kernkwartier. Vanaf de voorzijde van het winkelcentrum (tegenover de sporthal) is het nog 1km wandelen tot aan de start/finish. (volg de gele pijlen)

Optie 2

Op de N270 ga je bij de 2e kruising linksaf de Wolvendijk op. Ga op de Wolvendijk bij de 1e kruising rechtsaf het Wettenseind op. Volg deze weg en houd rechts aan richting de sportvelden van NKV/EMK. Bij de sportvelden is de parkeerplaats, vanaf hier is het nog 1km wandelen tot aan de start/finish. (volg de gele pijlen)

Ga vanuit Eindhoven niet via de Sterrenlaan/Europalaan naar Nuenen omdat deze weg is afgesloten ivm met het fietsparkoers.

Parkeren


Parkeren is op eigen risico. Hieronder staan 2 mogelijkheden waar u kunt parkeren met de routebeschrijving met daarnaast een  kaart hoe van parkeerterrein naar wedstrijdterrein te komen.

Mogelijkheid 1
Parkeren op 1 km van de finish en inschrijving voor de Squadra Triathlon Nuenen,

  • Winkelcentrum Kernkwartier Nuenen
  • Hoge Brake
  • 5672GM Nuenen

Vanaf de parkeerplaats volgt u het Kikkerpad, rechtsaf de Brabantring op en dan de eerste weg links. (Heikampen) Onder de voetgangers/fietstunnel door ziet u de finish en het inschrijfbureau.

 

 

Mogelijkheid 2
Parkeren op 1 km van de finish en inschrijving voor de Squadra Triathlon Nuenen,

  • Parkeerplaatsen Wettenseind
  • 5674AA Nuenen

Vanaf de parkeerplaats volgt u het fietspad naar de Geldropsedijk, hier gaat u linksaf. Bij de rotonde gaat u rechtsaf de Arnold Pootlaan op en bij de Heikampen gaat u rechts.

Onder de voetgangers/fietstunnel door ziet u de finish en het inschrijfbureau.