Inschrijving geopend voor scholieren/ouder Triathlon Nuenen!

 In Geen onderdeel van een categorie

Dolphin Triathlon scholieren/ouder Nuenen

 

Op 4 september 2016 vindt de scholieren/ouder triathlon in Nuenen plaats. Alle scholieren van groep 5 t/m 8 kunnen samen met een ouder, oom of tante meedoen. Vanaf deze week zijn de inschrijvingen geopend!

Parcours

’s Morgens om 09.45 uur klinkt het startschot en zwemmen alle scholieren met een ouder, oom of tante een parcours van 150 meter in het Laco Strandbad in Nuenen. Na het zwemmen gaat het parcours verder op de fiets. Het fietsparcours is 4 kilometer op de Geldropsedijk over het officiële Triathlon parcours van de ‘Dolphin Triathlon Nuenen’. Vervolgens worden de fietsen weggezet in de bewaakte fietsenstalling bij het Laco Strandbad in Nuenen en wordt er nog eens 1 kilometer hardlopen afgelegd. Op de Enode Dreef bij het Laco Strandbad is de finish en worden alle deelnemers opgewacht door alle vrienden en kennissen!

Proefzwemmen

Voorafgaand aan deze scholieren/ouder Triathlon wordt er door de organisatie een een korte uitleg gegeven over de wedstrijd en wat je allemaal op deze dag kunt verwachten. Als afsluiting wordt er een stukje gezwommen in het Laco Strandbad Nuenen om alvast proef te zwemmen.

Inschrijving

Vanaf deze week is de inschrijving voor de Squadra Scholieren/ouder Triathlon Nuenen op 4 september 2016 geopend. Alle scholieren van groep 5 t/m 8 kunnen zich inschrijven met een ouder, oom of tante. Het inschrijfgeld voor deze dag inclusief de clinic bedraagt € 5,00 per persoon. Zin om mee te doen? Stuur een mail naar hans@squadraevents.nl. Graag je naam met telefoonnummer hierin vermelden, dan nemen wij contact met je op.

Tot zondag 4 september bij de scholieren/ouder Triathlon Nuenen!

 

Facebooktwitterlinkedinmail