Op zaterdag 7 april organiseren we wederom een scholieren zwemloop in Nuenen. Over de veiligheid van uw kind(eren) wordt gewaakt door ervaren badmeesters in het binnenbad en door de organisatie en diverse vrijwilligers op het loopparcours dat verkeersarm zal zijn. Er kan worden ingeschreven door leerlingen uit het basis onderwijs en het voortgezet onderwijs. Het inschrijfgeld voor leerlingen van het basis onderwijs bedraagt €2,50pp (€5,= voor duo’s) en voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs €3,50pp (€7,= voor duo’s). Het inschrijfgeld dient uiterlijk 30maart te zijn overgemaakt op de bankrekening van Squadra Events.

We zwemmen in het binnenbad van het Feel Fit center Nuenen en aansluitend gaan we hardlopen in het centrum van Nuenen. De afstanden zijn:

  • Voor leerlingen uit het basis onderwijs
    • 200meter (8 baantjes) zwemmen en 1000meter hardlopen
  • Voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs
    • 12/13 jarige, 200meter (8 baantjes) zwemmen en 1000meter hardlopen
    • 14/15 jarige, 250meter (10 baantjes) zwemmen en 1000meter hardlopen
    • 16+, 300meter (12 baantjes) zwemmen en 2000meter hardlopen

Je kan deze zwemloop alleen (solo) doen maar ook gezellig met je vriendje of vriendinnetje (duo). Hierbij zwemt de een 200m en de ander loopt de 1000 meter.

Wie kunnen er mee doen?

Alle scholieren van het basisonderwijs uit groep 5, 6, 7 en 8 en alle scholieren van het voortgezet onderwijs die in het bezit zijn van minimaal zwemdiploma A.

Inschrijven

Inschrijvingen voor de zwemloop in 2018 zijn helaas gesloten.

Verder Informatie

Verdere informatie over deze zwemloop worden in de week voorafgaand via het door jullie opgegeven mailadres verstrekt.Voor meer informatie en eventuele andere inschrijvingen kun je terecht op onze website: www.squadraevents.nl. Of neem contact op met; Hans van der Hijden: hans@squadraevents.nl