Op zaterdag 7 april organiseren we wederom een scholieren zwemloop in Nuenen. Over de veiligheid van uw kind(eren) wordt gewaakt door ervaren badmeesters in het binnenbad en door de organisatie en diverse vrijwilligers op het loopparcours dat verkeersarm zal zijn. Het inschrijfgeld voor deze zwemloop is €2,50pp (€5,= voor duo’s) en dient tijdig overgemaakt te worden op de bankrekening van Squadra Events.

We zwemmen in het binnenbad van het Feel Fit center Nuenen en aansluitend gaan we hardlopen in het centrum van Nuenen. De afstand is 200meter (8 baantjes) zwemmen en 1000meter hardlopen.

Je kan deze zwemloop alleen (solo) doen maar ook gezellig met je vriendje of vriendinnetje (duo). Hierbij zwemt de een 200m en de ander loopt de 1000 meter.

Wie kunnen er mee doen?

Alle scholieren uit Nuenen, Gerwen, Nederwetten en Eindhoven die in het bezit zijn van minimaal zwemdiploma A en in groep 5,6,7 of 8 zitten. Natuurlijk ligt er aan de finish een leuke verassing klaar voor al degene die de finish lijn passeren.

Inschrijven

Klik hier om naar het inschrijfformulier te gaan.

Verder Informatie

Verdere informatie over deze zwemloop worden in de week voorafgaand via het door jullie opgegeven mailadres verstrekt.Voor meer informatie en eventuele andere inschrijvingen kun je terecht op onze website: www.squadraevents.nl. Of neem contact op met; Hans van der Hijden: hans@squadraevents.nl